Mladi do 26. let in izguba statusa

V kolikor ste stari 25. let in boste kmalu 26. ali ste pred tem, da izgubite status študenta, si pozorno preberite to stran.

Mladi do 26. let

Vsi, ki boste kmalu dopolnili 26. let si morate samostojno urediti dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Zelo pomembno je, da si ga uredite mesec ali dva pred dopolnjenim 26. letom, saj boste v nasprotnem na 26. rojstni dan ostali brez ugodnosti, ki jih nudi dopolnilno zavarovanje. Tako boste morali pri zdravniku sami doplačito  razliko v ceni.

V kolikor si dopolnilnega zavarovanja ne uredite v roku 30. dni, ko ste dopolnili 26. let, boste ob ponovni sklenitvi dopolnilnega zavarovanja imeli 3 mesečno čakalno dobo (premijo boste plačevali, ugodnosti iz dopolnilnega zavarovanja pa še vedno ne boste mogli koristiti).

Zato je zelo priporočljivo, da si ga uredite že mesec ali dva pred dopolnjenim 26. letom.

Pri tem vam pomagamo, tako da vam uskladimo pravilen datum začetka, vi sklenete dopolnilno po najnižji ceni, prav tako pa prejmete bon za 25€.

Izpolnite spodnji obrazec, da se dogovorimo.

Izguba statusa študenta

Starejši od 26. let si morajo v vsakem primeru samostojno urediti dopolnilno zavarovanje. Mladi, ki so stari manj kot 26. let in še študirajo, imajo dopolnilno zavarovanje krito s strani države.

V primeru izgube statusa študenta (pavziranje) si morate takoj urediti dopolnilno zavarovanje. V primeru, da si ga ne uredite v roku 30. dni, vas bo ob novi sklenitvi prav tako doletela 3 mesečna čakalna doba.

Bi radi preverili najboljšo ceno za željena kritja?

Nezgodna zavarovanja

Življenjska zavarovanja

Zavarovanje nepremičnin

Zavarovanje vozil