Zdravstvena zavarovanja

Ponudba zdravstvenih zavarovanj je zelo široka, v zadnjem času pa na trg prihajajo še dodatni produkti, ki spadajo med to obliko zavarovanj.

Dodatna zdravstvena zavarovanja

Zraven osnovnega zdravstvenega zavarovanja je v Sloveniji možno skleniti še številna druga zdravstvena zavarovanja. Kadar pomislimo na to obliko zavarovanj, nas večina najdprej pomisli na dopolnilno zavarovanje, ki je neke vrste nadgradnja osnovnega zavarovanja.

Večina ljudi, ki so zavezanci za to zavarovanje, ga ima sklenjenega. Dopolnilno zavarovanje je povsod enako, razlikuje se samo cena. Več najdete na podstrani dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Na voljo pa je tudi veliko drugih oblik zdravstvenih zavarovanj, nekaj izmed njih smo že omenili na strani in jih lahko najdete zgoraj v meniju. To so turistična zavarovanja za tujino in nezgodna zavarovanja.

V zadnjem času se veča tudi ponudba ostalih zavarovanj, ki so namenjena zdravju. To so zavarovanja za hitrejši dostop do zdravnika specialista, za primer raka in drugih težji bolezni, zavarovanja v povezavi z zobmi in podobna. Več o teh lahko najdete na dodatno zdravstveno zavarovanje.

V kolikor bi vas zanimalo kakšno od zgoraj navedenih zavarovanj in še ne najdete podatkov na strani, nas lahko kontaktirate in predstavili vam bomo ponudbo.